Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار خرمشهر با تأکید بر نبود طرح تفصیلی منطقه آزاد اروند، مواضع این سازمان را در رابطه با کاربری و صدور مجوزهای ساخت‌وساز دوگانه دانست.

به گزارش ایمنا، منصور علوانی با اشاره به مزایده زمین‌های واقع در فضای باز نیز بررسی شد، اظهار کرد: منطقه آزاد تاکنون طرح تفصیلی ندارد و با این حال حتی به مسائلی ورود کرده و پروانه ساختشان نیز صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص موضوع زمین‌های آزاد مواضع دوگانه‌ای دارد، افزود: منطقه آزاد در نامه‌ای صدور مجوز را برای ۲۰ ملک خلاف اعلام کرده در حالی که این سازمان فاقد طرح تفصیلی است و خود برای موارد مشابه مجوز نیز صادر کرده است.

شهردار خرمشهر با اشاره به مشکل نبود ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای اماکن مرتفع، گفت: تهیه ماشین آلات آتش‌نشانی با توجه به بودجه شهرداری امکان‌پذیر نیست و سازمان شهرداری‌های کشور نیز اعتباری را برای تخصیص دادن در اختیار ندارد.

وی افزود: هزینه ماشین آتش‌نشانی مجهز به پلکان مرتفع حدود ۶۰ میلیارد تومان است و در حال حاضر هیچ شهرداری در کشور امکان خرید را ندارد.

علوانی تعمیر ماشین‌آلات فعلی آتش‌نشانی را با بودجه منطقه آزاد اروند تنها راه کار بهبود نسبی مشکل ماشین‌آلات آتش‌نشانی خرمشهر دانست و اظهار کرد: چند سال پیش قراردادی برای تأمین اعتبار منطقه آزاد برای خرید ماشین‌آلات آتش‌نشانی وجود داشت که نهایی نشد که با نرخ آن زمان امکان تهیه ماشین‌آلات میسر بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون امکان خرید وجود ندارد، اعضا شورای شهر خرمشهر می‌توانند با پیگیری موضوع پیش از بسته شدن بودجه منطقه آزاد، اعتباری را در این زمینه جذب کنند که دست‌کم صرف تعمیر ماشین‌آلات شود.

شهردار خرمشهر با اشاره به بازارهای خرمشهر پرداخت و در رابطه با بازار امام علی (ع) گفت: بازار امام علی بیش از سه سال بلاتکلیف بود که صورت‌جلسه هم تنظیم شد، اما کسبه در ابتدا تمایلی برای تحویل غرفه‌های بازار نشان ندادند، اما بعد از اطلاعیه فرمانداری، تعدادی از کسبه اقدام کردند، اما برخی دیگر به خاطر مسائل مالی هنوز حاضر به جابه‌جایی نیستند.

وی تنها راه رفع این مشکل را اقدام عالی‌ترین مقام دولتی برای توجیه کسبه دانست و گفت: برای برگزاری جلسه‌ای مشترک با حضور فرماندار برنامه‌ریزی شده است و این موضوع باید در حضور شخص فرماندار بررسی شود.

علوانی از توقف اجرای پروژه احداث بازار تره‌بار خرمشهر نیز خبر داد و گفت: پیمانکار مجری بازار تره‌بار بدون تشریفات اداری کار را آغاز کرد و این موضوع در ادامه مشکل‌ساز شد و شهرداری مجبور به تحویل پروژه از پیمانکار شد تا روند قانونی رد و در قالب لایحه‌ای تقدیم شورا شود.

وی به تشریح آخرین وضعیت بازار صفا خرمشهر پرداخت و افزود: در اجرای پروژه بازار صفا مشکل برق وجود دارد که اداره برق کمبود نقدینگی را مانع از اقدام می‌داند و تا زمانی که مشکل سیم‌های برق رفع نشود، پیمانکار مسکن و شهرسازی قادر به آغاز کار خود نیست.

شهردار خرمشهر با اشاره به موضوع کانکس‌ها گفت: طبق گفته شورا موضوع کانکس و دکه‌ها باید به کارگروه شورا واگذار شود در حالی که طی نامه شورای تأمین که از سوی فرمانداری ابلاغ شده است، این کارگروه وجاهت قانونی ندارد.

وی از وجود ۴۶۵ درخواست برای صدور مجوز کانکس در خرمشهر خبر داد و افزود: شهرداری در این زمینه با مشکل مواجه شده است و از شورا درخواست می‌شود که در خصوص عمل کردن یا نکردن به مصوبات کارگروه کانکس‌ها تعیین تکلیف کند.

منبع: مهر

کد خبر 478301

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر اروند رود ساخت و ساز شهر شهرداری خرمشهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ماشین آلات آتش نشانی شهردار خرمشهر منطقه آزاد اروند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد رضا هاشمی بعد از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تنظیم بازار سمنان به میزبانی استانداری، بر ضرورت نظارت‌ها بر بازار به منظور جلوگیری از ایجاد تنش و یا گران فروشی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه افزایش رضایتمندی در بین آحاد اقشار جامعه یکی از محورهای تشدید نظارت بر اصناف در استان سمنان است، تاکید کرد: نظارت‌ها بر بازار بیش از پیش تقویت شود.

استاندار سمنان با بیان اینکه گران‌فروشی در استان سمنان به هیچ عنوان پذیرفته نیست، بیان کرد: با تخلفاتی از این دست که موجب نارضایتی مردم می‌شود به شدت برخورد خواهیم کرد.

هاشمی همچنین گفت: برپایی نمایشگاه‌های فصلی در سطح استان امری مطلوب است، اما ضرورت دارد تا در اجرای نمایشگاه‌ها از ظرفیت بازاریان، اصناف و کسبه هر شهرستان استفاده شود.

وی افزود: طبق دستورالعمل جدید سازمان پدافند غیرعامل وزارت کشور، ۳۰ درصد نانوایی‌های استان می‌بایست دوگانه سوز شده و با سوخت دوم نیز کار کنند.

استاندار سمنان درباره علت این دستورالعمل توضیح داد: مدیریت امور در مواقع بحران و اضطرار یکی از مهمترین موضوعاتی است که در زمینه دوگانه سوز کردن واحدهای تولید نان، مورد تاکید قرار گرفته است.

کد خبر 6099620

دیگر خبرها

  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • استقبال خاورمیانه از صنعت ساخت‌وساز جدید
  • استقبال خاورمیانه از ساخت‌وساز ماژولار
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا