Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،منصور علوانی شهردار خرمشهر دیروز در نشست  شورای شهر که در آن موضوع مزایده زمین‌های واقع در فضای باز نیز بررسی شد، گفت: منطقه آزاد تاکنون طرح تفصیلی ندارد و با این حال حتی به مسائلی ورود کرده و پروانه ساختشان نیز صادر شده است.

او با بیان اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در خصوص موضوع زمین‌های آزاد مواضع دوگانه‌ای دارد، افزود: منطقه آزاد در نامه‌ای صدور مجوز را برای ۲۰ ملک خلاف اعلام کرده است و این در حالی است که این سازمان فاقد طرح تفصیلی است و خود برای موارد مشابه مجوز صادر نیز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار خرمشهر همچنین در رابطه با مشکل نبود ماشین‌آلات آتش‌نشانی برای اماکن مرتفع، گفت: تهیه ماشین‌آلات آتش‌نشانی با توجه به بودجه شهرداری امکان‌پذیر نیست و سازمان شهرداری‌های کشور نیز اعتباری را برای تخصیص دادن در اختیار ندارد.

او افزود: هزینه ماشین آتش‌نشانی مجهز به پلکان مرتفع حدود ۶۰ میلیارد تومان است و در حال حاضر هیچ شهرداری در کشور امکان خرید را ندارد.

علوانی تعمیر ماشین‌آلات فعلی آتش‌نشانی را با بودجه منطقه آزاد اروند تنها راه کار بهبود نسبی مشکل ماشین‌آلات آتش‌نشانی خرمشهر دانست و اظهار کرد: چند سال پیش قراردادی برای تأمین اعتبار منطقه آزاد برای خرید ماشین‌آلات آتش‌نشانی وجود داشت که نهایی نشد که با نرخ آن زمان امکان تهیه ماشین‌آلات میسر بود.

او ادامه داد: با توجه به اینکه اکنون امکان خرید وجود ندارد، اعضا شورای شهر خرمشهر می‌توانند با پیگیری موضوع پیش از بسته شدن بودجه منطقه آزاد، اعتباری را در این زمینه جذب کنند که دست‌کم صرف تعمیر ماشین‌آلات شود.

شهردار خرمشهر در ادامه به موضوع بازارهای خرمشهر پرداخت و در رابطه با بازار امام علی (ع) گفت: بازار امام علی بیش از سه سال بلاتکلیف بود که صورتجلسه هم تنظیم شد اما کسبه در ابتدا تمایلی برای تحویل غرفه‌های بازار نشان ندادند ولی بعد از اطلاعیه فرمانداری، تعدادی از کسبه اقدام کردند اما برخی دیگر به خاطر مسائل مالی هنوز حاضر به جابه‌جایی نیستند.

او تنها راه رفع این مشکل را اقدام عالی‌ترین مقام دولتی برای توجیه کسبه دانست و گفت: برای برگزاری جلسه‌ای مشترک با حضور فرماندار برنامه‌ریزی شده است و این موضوع باید در حضور شخص فرماندار بررسی شود.

علوانی از توقف اجرای پروژه احداث بازار تره‌بار خرمشهر نیز خبر داد و گفت: پیمانکار مجری بازار تره‌بار بدون تشریفات اداری کار را آغاز کرد و این موضوع در ادامه مشکل‌ساز شد و شهرداری مجبور به تحویل پروژه از پیمانکار شد تا روند قانونی رد و در قالب لایحه‌ای تقدیم شورا شود.

او همچنین به تشریح آخرین وضعیت بازار صفا خرمشهر پرداخت و افزود: در اجرای پروژه بازار صفا مشکل برق وجود دارد که اداره برق کمبود نقدینگی را مانع از اقدام می‌داند و تا زمانی که مشکل سیم‌های برق رفع نشود، پیمانکار مسکن و شهرسازی قادر به آغاز کار خود نیست.

شهردار خرمشهر در ادامه به موضوع کانکس‌ها اشاره کرد و گفت: طبق گفته شورا موضوع کانکس و دکه‌ها باید به کارگروه شورا واگذار شود و این در حالی است که طی نامه شورای تأمین که از سوی فرمانداری ابلاغ شده است، این کارگروه وجاهت قانونی ندارد.

او از وجود ۴۶۵ درخواست برای صدور مجوز کانکس در خرمشهر خبر داد و افزود: شهرداری در این زمینه با مشکل مواجه شده است و از شورا درخواست می‌شود که در خصوص عمل کردن یا نکردن به مصوبات کارگروه کانکس‌ها تعیین تکلیف کند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احداث بازار تره بار طرح تفصیلی ماشین آلات آتش نشانی شهردار خرمشهر منطقه آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۶۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد

به گزارش خبرنگار مهر، کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فوتبال کشور با جمع‌آوری مدرک تمام باشگاه‌های لیگ برتر در فصل گذشته و جاری قرار است ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ جلسه نخست برای صدور مجوز حرفه‌ای را برگزار کند.

در جلسه کمیته بدوی صدور مجوز حرفه‌ای قرار است مستندات مورد نیاز کنفدراسیون فوتبال آسیا برای باشگاه‌ها بررسی شود تا همان روز در خصوص تأیید یا تکذیب مدرک آنها تصمیم‌گیری شود.

پیگیری‌های خبرنگار مهر، نشان می‌دهد بعضی از باشگاه‌های فعلی لیگ برتر نتوانستند مدارک خود را کامل کرده و مجوز حرفه‌ای دریافت کنند. از این رو قرار است مجوز ملی آنها بررسی شود تا شرایط حضور در بالاترین سطح فوتبال باشگاهی کشور را داشته باشند.

باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس هم پس از واگذاری به بخش خصوصی تمام مدارک خود را ارسال کردند تا بتوانند با دریافت مجوز حرفه‌ای اجازه حضور در فصل پیش روی لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنند.

همچنین کمیته صدور مجوز حرفه‌ای قرار است تا ۵ خردادماه درباره اعطای مجوز خود تصمیم‌گیری نهایی داشته و به AFC اعلام کند. در صورتیکه کنفدراسیون فوتبال آسیا ظرف مدت ۲۱ روز از زمان اعلام فدراسیون فوتبال نکته‌ای درباره اعطای مجوز به هر یک از باشگاه‌ها داشته باشد اعلام رسمی می‌کند در غیر این صورت مجوزهای صادرشده از سوی کمیته‌های هر فدراسیون از قاره آسیا مورد تأیید این نهاد قرار می‌گیرد.

کد خبر 6100544 مهدی مرتضویان

دیگر خبرها

  • پیشروی دشمن در تصرف سرزمین ذهن ها/ خرمشهر فرهنگی آزاد شود
  • پلمب ۱۰ واحد صنفی متخلف در بادرود
  • تاریخ دقیق صدور مجوز حرفه‌ای باشگاه‌ها مشخص شد
  • صنایع شیمیایی، معدنی و ماشین‌آلات باید شناسه کالا بگیرند
  • درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، سدی در برابر انحصار
  • ماجرای رسوب ۱۰۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی در بندرعباس
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بلاتکلیفی هزار و ۶۲ دستگاه ماشین آلات راهسازی در بندرشهید رجایی/ تعیین تکلیف به زودی
  • فروش ماشین آلات پرابهام براساس قانون/ ۱۵۰۰ دستگاه فروخته شد
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا